HASSAS TERAZİ VE KÜTLE SETİ 2018 YILI BEYANNAMELERİ HAKKINDA

Değerli Meslektaşlarımız,

Hassas terazilerin 2 yılda bir periyodik muayene ve damgalama işlemleri özel yetkili servisler tarafından, Kütle Setinin Periyodik Muayenesi ise Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlükleri tarafından yapılmaktadır.

Meslektaşlarımızın ceza ile karşılaşmaması için hassas terazi ve kütle setlerinin kontrol tarihlerini kontrol etmesi ve kontrol günü dolacakların aşağıda belirtilen işlemleri yerine getirmesi gerekmektedir.

1.Kütle seti beyannamesinin ilgili bölümleri doldurularak ve harçlar yatırılarak dekont asılları ile birlikte beyannamelerin Afyonkarahisar Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’ne 28/02/2018 tarihinden önce iletilmesi;

2.Terazilerinizin beyannamelerini ise eksiksiz doldurup Arslan Elektronik Otomasyona 20/02/2018 tarihine kadar info@afyonyms.com mail adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Tüm meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

AFYONKARAHİSAR ECZACI ODASI

arslan elektronik_tarti basvuru formu

Kütle_Seti Beyannamesi verecek eczanelerin isim listesi icin TİKLAYİNİZ

Kütle_ Seti Beyannamesi icin TİKLAYİNİZ